1.bitva = Nerozhodně (sledovanost 1.dílů)

První boj česko slovenské války Talentů dopadl nerozhodně...

Kvalitou soutěže a celkového zpracování prvního dílu vyhrála televize Prima, za kterou stojí hned několik faktorů. Na facebookových oficiálních stránkách jak ČSMT tak TalentManie každý píše o hrozném provedení TalentManie. Někteří fanoušci TalentManie, kteří jí vychvalovali už před začátkem na facebooku TalentManie změnili názor a od včerejška dávají přednost ČSMT.

Další podpora přišla skrz web ČSFD.cz, kde má TalentMania na svém profilu má v hodnocení pouhých ("odpadových") 7% a Česko Slovensko Má Talent obsazuje na svém profilu krásných 67%. Hodnotili i lidé, kteří nemají ČS show rádi.
Na další problém Novy večer upozornil i Blesk.cz.

Sledovaností vyhrála Nova. I když se dá říct, že je to jenom díky rychlým úpravám a prodlužování obou show na poslední chvíli. TalentManii v průměru za celé její vysílání (20:00 - cca 22:15) sledovalo 1 336 000 lidí. Originální Talent na Primě za celé jeho vysílání (19:55 - cca 21:45) sledovalo 1 142 000 diváků starřích 15 let.

Nova se ale nemá z čeho radovat - z detajlnějších průzkumů lze vyčíst jednu zajímavou informaci. V čase od 20:45 (první reklamní blok na Nově) do cca 21:45 sledovalo TalentManii méně lidé než Talent na Primě. Diváky asi omrzela "estrádní" show, kterou Nova včera předváděla.

Podle našich odhadů bude TalentMania v týdenním maratonu sledovat max. 1 000 000 diváků a v příští neděli dají lidé přednost Talentu na Primě :)

Žádné komentáře:

Okomentovat