Nova se bojí: TalentMania i v pondělí!

TalentMania - veeeelmi podobný projekt televize Nova a Markíza, který skoro ve všem kopíruje originální show Got Talent Primy a JOJky.

Televize Nova asi před třemi měsíci na své tiskovce, kde TalentManii představila oznámila, že bude konkurovat Talentu v nedělním čase 20:00.
Šéf Novy tenkrát řekl: "Konkurence se nebojím, jinak by jsme TalentManii vysílali v jiný čas."


Bulvární internetový deník Topky.sk, který je mediálním partnerem originálního Talentu, přinesl článek/rozhovor s Adélou Banášovou (porotkyní TalentManie), kde uvedl, že TalentMania se bude vysílat minimálně 2x týdně. V neděli a pondělí od 20:00. Na Slovensku možná TalentMania narazí - JOJka od 20:00 vysílá velmi úspěšný seriál Panelák, který běžel i na TV PRIMA brzy ráno. Naopak v Česku asi TalentMania bude mít pondělní večer v kapse. TV PRIMA vysílá v Pondělí pořad Hádej, Kdo Jsem?! a od podzimu podle našich odhadů nasadí od 20:00 nový seriál režiséra Adamce nebo seriál Zázraky Života, který není tolik úspěšný.

Jak to tedy vše dopadne? Uvidíme minimálně po čtvrteční tiskovce Primy, ze které Vám přineseme informace...

PS: TalentMania se stále ohrazuje proti tomu, že není kopie Talentu. Něco na tom pravdy je, ale tento obrázek ukazuje velkou podobnost. V Talentu můžou porotci číslo zastavit velkým červeným bzučákem. V TalentManii porotci používají tzv. semaforovou páčku, kde je červená jako stop, oranžová jako možná a zelená pro postup.

Žádné komentáře:

Okomentovat