Patrik natočil TalentManii a šel do ČSMT!

Další hvězda finálových kol Slovensko Má Talent (2008) se objevila v upoutávkách TalentManie. Krkající Patrik Leško to ale zkusil i v ČSMT!...

Patrik Leško se "proslavil" svým krkajícím vystoupením na Slovensko Má Talent, který vysílala TV Markíza v roce 2008. V porotě seděli Jan Kraus, Paľo Habera a Adéla Banášová. Všichni Patrika pustili dál a dostal se až do finálových večerů. Jan Kraus si ho pozval do Uvolněte Se, Prosím!

Patrik se letos ale objevil v upoutávkách na TalentManii - konkurenční show TV Nova a Markíza. V upoutávce říká: "Ahoj jmenuji se Patrik a o mém talentu ví už i Adéla".


Patrik se ale objevil na divadelním kole ČSMT v Bratislavě. Proč zvolil ČSMT a né TalentManii je opravdu zvláštní. Patrik se ale nestačil divit. Byl přesvětšený, že postoupí jako ve slovenském Talentu. Lucka Bílá ho přerušila svým "bzučákem" a řekla mu velké NE! Na webu Topky.sk se píše, že neprošel. Teď je otázka jestli se celá porota shodla na jeho nepostupu nebo ho zastavil s Lucií Jaro nebo Jan Kraus.

Podobné přetahování už zařila i Monika Olšovská se svým psem Dreamem. Nejdříve soutěžila ve slovenském talentu, potom natočila upoutávku pro TalentManii, ale pomáhala i na natáčení upoutávky s moderátory na ČSMT.

Žádné komentáře:

Okomentovat