Rozhodnuto: TalentMania je dost na h***o!

Dnes večer si naše redakce (2 lidé) udělala pop-corn, nalila si colu, usadila se do křesla, ale...

Rozdělili jsme se na dvě části. Já /bernyz/ sledoval Česko Slovensko Má Talent a můj kolega Tomáš sledoval TalentManii. Střihli jsme si o to :)

Oba jsme nepřepínali programy, oba jsme se vydrželi dívat stejný čas (do konce první show - ČSMT). Na závěr jsme si sedli a sdělili si, co se nám líbilo a nelíbilo.

Bernyz: Na Primě přesně na sekundu v 19:50 začalo něco, od čeho jsem očekával, že alespoň z desetiny bude tak super jako Britain's Got Talent. Nejdřív jsem měl šanci spatřit Jakuba a Pyca na střechách, což je typicky britská věc a musím to pochválit. Show měla drive a pár lidí, kteří mě pobavili se našlo :). Oceňuju i Jara. Z neznámého člověka se stal nejen pro Čechy ale i Slováky velký simpaťák a člověk, který ví co říká. Musím pochválit jak JOJku tak Primu za super show, která minimálně na těchto dvou stanicích ještě nebyla. Mé očekávání nakonec naplnila víc než jsem si vůbec mohl představit.

Tomáš: TalentMania mě byla známá jako kopie velké britské show. I tak jsem v 19:50 zapnul Novu a díval jsem se. Po neskutečně trapném začátku, který nám měl asi dokázal, že Nova umí zaplatit 500 lidí, který budou jásat, že před nima někdo skáče 3 metry do výšky a tleskat Marešovým vtipům. Mylsel jsem si, že Nova má tyhle show zmáklé - SuperStar byla super. To co ale Nova dnes předvedla je snad horší než její pořady z 90.let (Estráda, Mříž,...). Neskutečně trapné vtipy Mareše a nepřipravené vystoupení dětí, které umí všechny vlajky, všechny jízdní řády atd. Po hodině mě TalentMania opravdu přestala bavit a radši jsem jí nedokoukal. Nova podle mě, když né v číslech sledovanosti, prohrála v kvalitě.

2 komentáře:

  1. mna osobne bavi vaic CS ma talent ako talenmania..pre mna je tam lepsia porota...lepsi moderatori....a este aj z toh dovodu ze jojku mam radsej ako markizu..tot moj nazor

    OdpovědětVymazat