Rychlokvašný pořad Čápi s Mákem má problémy!

Pořad, kterým chce JOJka společně s Primou konkurovat TalentManii začíná mít podle očekávání velké problémy...

Jak píše dnešní vydání deníku Blesk i Aha! (stejné vydavatelství) pořad Kapr na Dortě/Čápi s Mákem má velké problémy! Hned na první natáčení se pro štáb stalo velkou noční můrou.

Vše začalo naštvanou slovenskou modelkou a milionářkou a současně také první hostitelkou Norou Mojsejovou. Ta se rozčílila na štáb, že se s televizemi domluvila na jednom večeru a né na 5ti. Dále jí prý televize podrazily tím, že jí neřekli kdo se soutěže bude účastnit. Nora zažívá na Slovensku velkou rozvodovou aféru, která je sledovaná bulvárem a podle svých slov opravdu nečekala, že jí do domu pustí nějakou starou ku*vu (Dolly Buster).

Vše směřovalo k hádce a taky ano. Když se Nora uklidnila a pustila své "hosty" do domu v Košicích vše teprve začalo. "Hosty" posadila na gauč, na kterém podle tvrzení Dolly byli šváby a další verbeš a údajně jí dost pokousali.
Během natáčení několikrát Nora obvinila Dolly z toho, že chodí na balkon šňupat.

Kdo si myslel, že největší rozruch vyvolá Iveta Bartošová a Agáta Hanychová se spletl. Mezi Norou a Dolly byly obě jako slušňačky. Iveta Bartošová atmosféru neunesla a z natáčení utekla. Po nějaké době se vrátila a my v televizi uslyšíme od Ivety, že byla venčit psa.

Nora Mojsejová potom řekla štábu, že se sejde se svým právníkem a televize jí buď doplatí "újmu" nebo se pořad neodvysílá.

Jestli se pořad bude vůbec vysílat zatím nikdo neví. Každopádně pokud ano můžeme se "těšit" na pořádnou "dávku emocí" přestárlích modelek, pornohereček a zpěvaček.

Žádné komentáře:

Okomentovat