Talent 2x týdně a několik porcí kapra/čápa?!

Televize Prima s partnerskou JOJkou se rozhodli udělat to samé jako TalentMania. Originální show ČSMT nabídnou 2x týdně...

Talent poběží klasicky proti TalentManii v neděli od 20:00 (na slovensku od 20:15), ale novinkou je, že slovenská JOJka ve svých programových plánech odhalila, že Talent nasadí i na pondělní 21:15 (TalentMania v tento čas končí). Televize Prima se ještě nevyjádřila jestli bude JOJku následovat, ale je více než jisté, že ano.

Co už ale víme na 100% je skutečnost, že JOJka s Primou budou první zářiový týden parodovat konkurenční TalentMania MARATON svým novým pořadem o vaření. Na Slovensku dostane název Kapr na Dortě a v Česku Čápi s Mákem a poběží všechny pracovní dny v prvním zářiovém týdnu od 20:00.

Podtitulem nového pořadu převzatého z maďarska je "Nejlepší česko-slovenská -kuchařská- show", který právě paroduje slogan k TalentManii. Pořad je velmi podobný jako české Prostřeno! nebo slovenské Bez Servítky!. První celebrta, která s ostatními bude bojovat o 250 000,-kč na charitu je už známá. Iveta Bartošová, která Primě ještě před týdnem dlužila půl minionu za nepřítomnost v pořadu Nikdo Není Dokonalý! si teď vybrala druhou možnost, jak Primě splatit dluh.



Jestli jsou tyto dva kroky chytré uvidíme až první týden v září :o)

1 komentář:

  1. Bez servítky je super, ale Prostřeno se mi zdá o kapánek lepší...

    OdpovědětVymazat