Týdenní výpadek webu = Týdenní Souhrn o Talentu!

Zdravím Vás všechny. Od úterý do neděle jsem byl na dovolené, a proto se zde "neukázal" žádný nový článek o ČSMT a TalentManii. Pokusím se tedy přinést jakýsi týdenní souhrn toho, co se okolo téma Talent událo...


Událostí číslo jedna byla nová minutová upoutávka s moderátory Pycem a Kubou Prachařem, kterou začala vysílat Prima a JOJka. Jde o upoutávku z Bratislavy a Prahy a náš názor je, že je velmi povedená (narozdíl například od TalentManie).



V průbehu týdne jsme se také dozvědeli sponzory show ČSMT. Nejsou to žádní malí hráči - jedná se například o obchodní společnost TESCO, čokolády FERRERO, sponzora SuperStar a show Jak Se Staví Sen - ČSOB a v neposlední řadě i velkého mediálního partnera - Rádio IMPULS, které je nejposlouchanější v ČR a s Primou spolupracuje už na více projektech.
Objevily se i spekulace o sponzoringu slovenského rádia FUN RADIO, ve kterém často zní úvodní písnička k talentu Got Talent uváděna Jakubem Prachařem. Problém by to byl pro Adélu Banášovou, která na tomto rádiu moderuje, ale bude zároveň v porotě konkurenční TalentManie. Mezi další možné sponzory patří denníky Topky.sk a Cas.sk a Blesk.cz a iDnes.cz, na kterých se často objevují informace ze zákulisí Talentu.

Další novinkou byla informace o "maratonu" TalentManie v první zářiový týden. Nova a Markíza se nejspíše zalekly Talentu a nasadily TalentManii nejen v neděli 29.8. ale i od 31.9 do 3.9. od 20:00. JOJka na tuto informaci odpověděla rychle - Nejlepší Česko-Slovenskou -kuchařskou- Show (slogan TalentManie) Kapr na Dortě, což je takové celebrity Prostřeno!, které by nasadila také každý den od 20:15. Jestli se podle JOJky zařídí i Prima, která už měla na první týden připraveno spoustu novinek zatím nikdo neví.

Sestřih britského Talentu, které odvysílala Prima zafugoval. Dívalo se na něj přes milion diváků ve skupině 4+ (děti asi milují Talent). Další díl je naplánován na dnešek od 20:00 a předpokládá se i větší sledovanost, protože je tato programová změna uvedena i v nejčenějších TV programech.

Jako poslední informaci pro Vás máme je skutečnost o nasasení loga "má talent" k logu Primy nastálo.

1 komentář:

  1. Ahoj, prosím, přidej adresu k logu, které jste si od nás půjčili: http://CeskoSlovenskyTalent.cz Děkujeme.

    OdpovědětVymazat